Logo PraktijkIJspeert
Praktijk IJspeert

Lid van NVA en NTV

NVA Logo

logoNTV

DE PRAKTIJK IS GEOPEND EN ER WORDT  GEWERKT MET DE VOLGENDE CORONAMAATREGELEN:

 

Welkom in mijn praktijk voor acupunctuur.

Zoekt u verlichting van klachten of verbetering van uw welzijn? Op deze website vindt u informatie over wat acupunctuur is, hoe er behandeld wordt en voor welke klachten of aandoeningen acupunctuur uitkomst kan bieden en over wie ik ben.

Naast de Traditionele Chinese Geneeskunde en Japanse Acupunctuur (Toyohari style), pas ik ook verschillende aanvullende therapieën, zoals voedingsadvies, bewegings- en ontspanningsoefeningen en massagetechnieken toe.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en van de Nederlandse Toyohari Vereniging (NTV) en heb voorafgaand aan mijn acupunctuuropleiding jarenlang gewerkt als fysiotherapeut. Ik werk volgens de regels van de wet AVG. 

Voor behandeling en voor vergoeding van de verzekering heeft u geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Uw eigen risico wordt niet aangesproken door mijn behandelingen. 

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak (er zijn ruime openingstijden) op 06 43 97 54 52 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zich via dit emailadres ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Tot ziens!

Hartelijke groet, Ellen IJspeert.

 Praktijk IJspeert

Kamperdijklaan 1
6866 BP Heelsum

Tel. 06 - 43 97 54 52

ellenijspeert@xs4all.nl

IMG 0478

20131003 11A9584

Ga naar boven